Beigazolódott, amit mindig is sejtettünk: Magyarország a kimeríthetetlen gyúrósok és a VIP fesztivál arcok országa

hirdetés
2015 június 18., 06:48
comments 81
ad

Hőség, koncertek, haverok, töménytelen mennyiségű rosé fröccs, na meg az izzadva kígyózó sorok a fesztiválokon. A nyár első napsugarai mindenkiben felébresztik a szunnyadó „fesztivállatot” és a féktelen bulik iránti szomjat... de milyen karakterek a magyar fesztiválózók?

A Lenovo hazai kutatócsoportja egy nem reprezentatív felmérést készített fesztivál arcok és viselkedések témakörben, és arra az eredményre jutottak, hogy hazánkban mindenki gyúrós vagy VIP arc. A válaszadóknak öt egyszerű kérdésre kellett válaszolniuk, többek között például arra, hogy Steve Aoki-re zúzzák szívesebben vagy inkább az Ossian Acélszívére.

Lenovo FesztiVIBEKözeleg a FesztiVIBE szezon! 8| Teszteld le, Te milyen fesztivál arc vagy, töltsd fel az arcod, oszd meg az eredményt és nyerj jegyet a Volt-ra és a Balaton Soundra, vagy egy VIBE Z2 PRO okostelefont! TESZT INDÍTÁSA >>> https://apps.facebook.com/lenovo_festivibe

Posted by Lenovo Magyarország on Tuesday, May 5, 2015

A felmérés egyértelműen kimutatta, hogy a magyar férfiak többsége Tóparti Terminátornak képzeli magát, akiknek már az oviban is tricepsz rúd volt a jelük és a V-nyak kivágás közelebb van a köldökükhöz. A második helyen a MR. VIP arcok kerültek, akik már-már mérnöki pontossággal belőtt hajjal és arcszőrzettel, valamint felhajtott gallérral hódítják meg esténként a VIP-et.

A sokszínű válaszok között, a kutatás feltárt egy közös jellemvonást is a válaszadók között: ez nem más mint az energiafüggőség.

A Lenovo jól tudja, legyünk akár a legelvetemültebb, legőrültebb fesztiválarcok, kellő felkészültség nélkül, a féktelen tombolásban mindannyian hamar kimerülünk. Ezért megalkottak egy applikációt, amely a kutatások eredményeit mindenki számára elérhetővé teszi, ráadásul a válaszadó megtudhatja, hogy Tóparti Terminátor vagy éppen Fesztiválturista karakter, és akár azt is, hogy milyen Lenovo készüléket kellene magával vinnie tombolni, hogy ne csak ő, de a telefonja is bírja a több napos strapát.

A Lenovo Facebook oldalán található Lenovo FesztiVibe applikációra kattintva te is megtudhatod, ki is vagy a fesztiváltársadalmak sokszínű egyéniségei közül! Használd az appot és nyerd meg a páros VOLT vagy SOUND jegyek egyikét, vagy a fődíjat, egy Lenovo VIBE Z 2 PRO-t!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.