Visszafizette a francia miniszterelnök a berlini BL-döntőre való utazás költségeit

külföld
2015 június 19., 17:57
comments 60
photo_camera Orbán II - Orbán I - Csányi. Alattuk Manuel Valls. Jean Catuffe/Getty Images

Manuel Valls visszatérítette azt 2500 eurót, amennyibe a francia államnak került, hogy a helyszínen nézze végig a Barca-Juvét két fiával. Valls azzal védekezett, hogy hivatalos találkozón is részt vett Berlinben: Platinivel tárgyalt a 2016-os franciaországi EB-ről. De a miniszterelnök hivatalos programjában nem szerepelt a program, ezért joggal támadták. Valls minden franciától elnézést kért. A mérkőzésen ott ült a VIP-páholyban Orbán Viktor és fia, Gáspár is mint két magánember. (France24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.