Kiderült, ki volt a búvár, aki a 2-es metrón utazott

tévé
2015 június 25., 13:29

Egy hete küldte el nekünk olvasónk ezt a képet, és mint mondta, a rajta látható búvár „valami északi, skandináv-szerű nyelven beszélt”:

buvar

Most németországi forrásokból derítettük ki (→ írták meg nekünk a Facebookon), hogy a férfi nem más, mint Klaas Heufer-Umlauf, akinek van egy heti műsora (Circus Halli Galli) a Pro 7-en. Most egy másik, Duell um die Welt című műsort forgatnak Joko Winterscheidttal, amiben különböző országokban kell teljesíteniük egymás kihívásait, ezért volt most búvárruhűban.

Heufer-Umlauf Új-Zélandon bungee jumpingolt, Finnországban jeges tóba mártózott, Japánban meg a Rettenthetetlen beszédét mondta el, szóval nem kell durva dolgokra gondolni. Olvasónk szerint Németországban most ők „a legkúlabb tévés személyiségek”.

Tehát – a tiszavirágéletű flexelős őrület után – visszatért a jó öreg német humor.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.