A CNN ISIS-zászlót látott a londoni Pride-on, nem vette észre rajta a szexuális segédeszközöket

képzavar
2015 június 28., 04:19
comments 58

Kétperces tudósítás lett abból, hogy a CNN londoni tudósítója egy ISIS-zászlót vélt felfedezni a helyi Pride-on. Mint mondta, nem érti, mások miért nem tesznek fel ezzel kapcsolatban kérdéseket.

Talán azért, mert ez nem az ISIS zászlója (amin arabul az áll, hogy Allah az egyetlen isten, és Mohamed az ő prófétája), hanem egy arra hasonlító trollzászló, csak szöveg helyett szexuális segédeszközökkel. (A tudósító meg is jegyezte, hogy a szöveg láthatóan nem arab, hanem valami halandzsa („gobbledygook”).

isis mufasz zászló

(Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.