Se lába, se pénze nem lesz a vonattal amputáló Cs. Sándornak

bűnügy
2015 július 08., 08:40
comments 102

A nyírkátai férfi zseniális tervet fundált ki. 2013 novembere és 2014 februárja között azzal a szándékkal kötött több biztosítónál balesetbiztosításokat, hogy egy későbbi időpontban, önmagának, szándékosan súlyos sérülést okozzon és ezáltal pénzhez jusson.

A szerződések megkötése után, 2014. július 30-án a nyírcsászári vasútállomáson szándékosan bemászott egy mozgó vonatszerelvény utolsó vagonjának utolsó tengelye elé, amely így átment a lábain. Olyan súlyosan megsérült, hogy mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, ott pedig amputálni kellett mindkét lábát.

Ha minden jól sikerül, Cs. Sándor a lábait ugyan elveszti, de a biztosítóktól kap 1 000 000 000 forintot. De nem sikerült jól, most a Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat ellene eljárást.

(police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.