Gyertyafényes vacsora keretében adta át Rogán Cecília a róla készült titkos és vaskos szexi albumot Rogán Antalnak

szép emberek
2015 július 09., 07:05

Szexisen pózol a gyönyörű kétgyermekes politikusfeleség - írja a Story magazin arról a titkos - és vaskos! - fotóalbumról, amelyet Rogán Cecília készíttetett magáról egy profi fotóssal, és gyertyafényes vacsora keretében adott át kedvesének, párjának, férjének, Rogán Antalnak, Tóninak.

rogan_cecilia

A cikk amúgy kurva hosszú és unalmas, úgyhogy csak a lényeget emelném ki:

  • Tóni semmit sem sejtett
  • Féltem, mit szól hozzá
  • Láttam, hogyan csillog a szeme, és közben csibészesen mosolyog
  • Egyszerűen csak nem tudott megszólalni a büszkeségtől.

FUN FACT: Mondtam Tbg-nek, hogy nekem bezzeg senki nem készít szexalbumot, mire ő megígérte, hogy ha a karácsonyi ajándékozáskor engem húz, nem felejt el. Stay tuned!

Rogán Antalnak pedig szeretettel küldöm Louis CK idevágó videóját:

(Velvet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.