Kovács Zoltán a CBA-féle trükközésekről: Minden ilyen próbálkozást le kell törni

gazdaság
2015 július 10., 06:31
comments 57

Lázár János után a kormányszóvivő Kovács Zoltán is nekiment a magyar gógyinak. Azaz annak, hogy balatoni CBA-üzlet egy málnát árusító kofa segítségével alakította át magát piaccá, így pedig nyitva lehettek vasárnap is.

Kovács Zoltán péntek reggel az M1-en azt mondta, hogy "minden ilyen próbálkozást le kell törni", majd arról is beszélt, hogy a konkrét esetet nem is érti, mert egy 175 négyzetméteres boltról van szó, amelynek meg lett volna a lehetősége, hogy törvényes módon működhessen. Elmondta azt is, hogy kormányhivatalok vizsgálják az eset körülményeit, a jogszabályok alkalmazását, adott esetben annak szükségességét, hogy kell-e azokon módosítani.

A kormányszóvivő azt mondta: a vasárnapi pihenőnap bevezetése egy elvi döntés, amely mellett kitart a kormány. A tapasztalatokat az év második felében fogják elemezni. Addigra például biztos látszani fog, hány ember veszítette el a munkáját a KDNP hülyesége miatt. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.