Az OLAF szerint vissza kell kérnie az EU-nak a Budapest Szíve Programra megítélt támogatást

bűnügy
2015 július 16., 07:39
comments 131

A PM európai parlamenti képviselője, Jávor Benedek ír arról blogján, hogy az Európai Csalásellenes Hivatal (OLAF) főigazgatójához, Giovanni Kesslerhez írt levelére most érkezett meg a válasz. Jávor a Budaoest Szíve Program körüli visszaéléseket kifogásolta, melyekről még mindig kevés konkrétumot tudni, de annyit igen, hogy az OLAF folytatott már vizsgálatot az V. kerületben megvalósult fejlesztések miatt, és több furcsaságot találtak.

kessler_bpszive

Ezért az OLAF most azt javasolja, hogy a projektet finanszírozó Regionális politikai főigazgatóság fizettesse vissza a támogatást Magyarországgal. Hogy ez a 15 milliárdos összköltségvetés pontosan mekkora hányadát érinti, azt egyelőre nem tudni.

"De vajon hány milliárd forintot kell még visszafizetnünk csak azért, mert Lázár, Rogán meg a többiek nem tudnak, és nem is akarnak leszokni a lopkodásról?"

- írja blogján Jávor.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.