Illegális kutyacsempészés miatt vádat emeltek Johnny Depp felesége ellen

ÁLLAT
2015 július 16., 06:47
comments 88

Remélem, mindenkinek megvan még a sztori: májusban Johnny Depp és felesége, Amber Heard illegálisan csempészte be Ausztráliába két yorkshire terrierjét, Pistolt és Boot, amikor Depp A karib tenger kalózai következő részének forgatására érkezett az országba.

Ausztráliában szigorú állatbehozatali rendelkezések vannak érvényben, úgyhogy Barnaby Joyce mezőgazdasági miniszter ultimátumot intézett a házaspárhoz:

vagy 72 órán belül eltávolítják a kutyákat az országból, vagy elaltatják őket.

Az eseten mindenki jót röhögött, John Oliver külön blokkot szentelt az esetnek műsorában, amiben külön vicces volt az az ausztrál rádiós műsorvezető, Kyle Sandilands, aki felhívta a minisztert, és élő adásban küldte el a picsába.

"Maga úgy beszél, mint egy idióta. Maga a kormány egyik minisztere, nem egy idióta az utcáról"

- mondta Sandilands a miniszternek.

Az ausztrálokat azonban egyáltalán nem hatotta meg a nemzetközi felháborodás: az ügyészség a héten vádat emelt Amber Heard ellen két rendbeli állatcsempészés és egy rendbeli hamisokirat-bemutatás miatt. A csempészés miatt kiszabható maximális büntetés 10 év börtön és 102 ezer ausztrál dolláros pénzbírság, a hamis irat miatt 1 év börtön és 10 200 dolláros büntetés adható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.