Demcsák Zsuzsa, egy furcsa kutyaszörny és Gyárfás Tamás aratott zajos sikert Kazanyban

sport
2015 július 22., 15:44
comments 66

A nemzetközi úszószövetség, a FINA szerdai ülésén Oroszországban ment le a 2017-es budapesti világbajnokság prezentációja. A MOB honlapjára felkerült beszámoló szerint (és innentől változtatás nélkül idézünk):

"Egy pulinak öltözött helyi önkéntesnek, valamint Demcsák Zsuzsa lehengerlő előadásának köszönhetően zajos sikert aratott a 2017-es budapesti világbajnokság prezentációja a FINA Büro szerdai, kazanyi ülésén.

Kép: mob.hu

A prezentáció „angol hangja” Demcsák Zsuzsa volt, aki szintén lenyűgözte a jelenlévőket – Gyárfás Tamás, aki FINA-alelnökként most a másik oldalon, azaz a hallgatóság soraiban ült, utóbb azt mondta: „Zsuzsa még jobb volt, mint a TV2-ben, noha ott is kiváló...” A 2017-es szervező-bizottságot Kósa Lajossal vezető sportdiplomata azt is hozzátette: valóban nagy sikere volt a magyar csapatnak, az ilyenkor szokásos „folyosói beszélgetéseken” a Büro-tagok a legnagyobb elismerés hangján szóltak a látottakról.

Magán az ülésen Dr. Julio C. Maglione FINA-elnök méltatta az elhangzottakat, mint mondta, biztos benne, hogy Budapest képes lesz minden idők legjobb világbajnokságát megszervezni 2017-ben. Cornel Marculescu ügyvezető igazgató ugyanakkor jelezte: a FINA-ban mindenki tisztában van azzal, milyen óriási feladatra vállalkozott Magyarország. „Kazany hat éve készült erre az eseményre, önöknek két évük van, és ezalatt nem csak a szervezést kell megoldaniuk, hanem egy nagyszerű új uszodát is felépíteniük. Nincs kétségünk afelől, hogy minden támogatást megkapnak a kormánytól, hogy megvan a kellő elszántság, akarat, tudás és tapasztalat, a kazanyi vb végeztével pedig a FINA munkatársai is Budapest felé fordulnak, és mindenben segíteni fogják önöket.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.