Legyél a NESCAFÉ klipsztárja! A reggelről szól Tóth Veráék új dala

hirdetés
2015 július 27., 10:39
comments 40
ad

NESCAFE szeretem a reggelt

Ma indul hódító útjára a Szeretem a reggelt című slágergyanús dal. A 444 olvasói a legelsők között hallgathatják meg ITT. A NESCAFÉ nem először inspirálja a könnyűzene világát, hiszen Laurie Anderson Open Up című világslágerét is a reggelik nélkülözhetetlen kávéja ihlette. Ezúttal hazai zenészeken, Tóth Verán, Wolfie-n és Delov Jávoron, valamint a márka magyar Facebook-csoportja, és a Szeretem a reggelt microsite közönségén volt a sor, hogy maradandót alkossanak.

A NESCAFÉ digitális magyar barátai közösen váltak dalszerzővé, hiszen az ő reggellel kapcsolatos gondolatait varázsolta dalszöveggé a Punnany Massif Wolfie-ja.

A dal elkészült, rövidesen a szomszéd lány is ezt dúdolja a reggeli készülődés közben, már csak egy menő klip hiányzik ahhoz, hogy komplex zenei produkcióvá váljon a „Szeretem a reggelt”. Ehhez azonban a te részvételedre is szükség van. Most ugyanis már nem csak gondolataidat és a reggellel kapcsolatos érzéseidet, de arcodat is adhatod a dalhoz!

Légy tehát részese a Reggeli dal klipforgatásának! Ehhez nem kell mást tenned, mint levelet küldeni a NESCAFÉ facebook oldalán! A levélben írd meg, hogy mi motivál: miért szeretnél szerepelni a klipben! A NESCAFÉ pedig – ha a legjobb indokokat adod – három további okot is ad arra, hogy szeresd a reggeleket: egy eredeti NESCAFÉ bögrét, bele egy frissítő kávét és egy életre szóló élményt. Július 29-én hajnali 5 és délelőtt 11 óra között Budapest belvárosában Tóth Verával, Wolfie-val és Jávorral, a Random Tripből te is ott lehetsz a forgatáson, és megörökítheted magad az örökkévalóságnak!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.