Meseszép lett a Dob utca a felújítás után

Budapest
2015 július 28., 18:36
comments 307

dob_utca_2_2

Öröm látni, hogy a belvárosi építők milyen merészen bánnak a térelemekkel. Bátran ötvözik az uniós támogatásokból fizetett térköves korszakot az őszintén kelet-európai olvadós aszfalttal, emlékeztetve minket arra, hogy mi volt itt a beruházások előtt és mi lesz, ha elfogy a fejlesztési pénz. A taktilis jelek pedig gyönyörűen keretbe foglalják az egész fejlődéstörténetet.

A Dob utcának ezt a szakaszát egyébként 3 év alatt most újították fel harmadszor. 2012-ben az önkormányzat még úgy gondolta, hogy hadd szóljon, ezért 100 millió forintból az egész utcát térkőből rakták ki. Arra azonban nem igazán gondoltak, hogy ezen autók is fognak járni, így az elég hamar szét is ment, amit a kivitelezőnek saját költségéből kellett kijavítania. Mivel az autók továbbra sem kerülik el az utcát, a kivitelező megunta a maszatolást, és harmadszorra már aszfalttal húzta be a szakaszt.

A zseniálisan megtervezett beruházásról az RTL riportot is készített:

(Kép: 7.kerulet.ittlakunk.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.