RTL Klub: a fideszes Láng Zsolt egy önkormányzati tender győztesének nyaralójában pihen

politika
2015 július 29., 14:44
comments 163

Az RTL Klub Híradója szerint a második kerületi polgármester, a fideszes Láng Zsolt annak a férfinak a házában nyaral a Balatonnál, akinek cége összefüggésbe hozható egy hatszázmilliós önkormányzati megbízással. A polgármesteri hivatal szerint Láng bérli a házat Duka Lászlótól.

Duka László a Híradó szerint ügyvezetőként dolgozik a tendergyőztes cégnél, annak honlapja szerint. A férfi az RTL Klubnak azt mondta, hogy Hajdú és társa nevű cégnél nem dolgozik, és sosem volt a tulajdona a cég. A riporter felhívta a céget, ahol azt mondták, hogy Duka éppen nem tartózkodik az irodájában. A férfi ezután is tagadta, hogy köze lenne céghez. Elmondása szerint onnan ismeri Lángot, hogy egy helyen szereztek jogosítványt motorra.

A második kerület közleménye szerint:

"Duka László soha nem nyert semmilyen tendert a II. Kerületi Önkormányzattól. Cége sem nyert soha, mert a cégnyilvántartás alapján soha, semmilyen érdekeltsége nem volt és nincs a Hajdú és Társai cégben."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.