Van igazság Magyarországon, elkapták a terrorbohócot

bűnügy
2015 július 30., 14:09
comments 254

Évekig terrorizált egy idős üllői házaspárt egy bohócálarcos férfi. 2010 és 2014 között Dinya Gyulát és feleségét eszement rettegésben tartotta egy ember. Megmérgezte hét kutyájukat, éjjelente betörte az ablakaikat, festékkel és téglával dobálta a házukat, felgyújtotta a melléképületeket és a télire elrakott élelmiszert, tönkretette a traktort.

dinya

A nyugdíjasok háza az évek alatt megostromolt erőddé változott. Kamerák, mozgásérzékelők, leégett góré, festékben úszó falak mindenütt. Halálos fenyegetések tucatjait kapták. A terrortól a házaspár idegei kimerültek, rémálmoktól szenvednek.

ullo_clk

A 60 éves férfi szinte teljesen biztos volt benne, hogy az egyik szomszédja áll a támadások mögött. A gyanúsított általában éjszaka, kapucnival a fején, bohócos álarcban, esernyővel takarva magát rontott rá Dinyáékra.

ullo3

Dinya Gyula 2014 novemberében úgy nyilatkozott, hogy a rendőrség tehetetlen az ügyben, illetve szerinte nem foglalkoznak az ő problémájával, de most kedden a Vecsés Hírek megírta, hogy hat nappal a videónk megjelenése után, 2014 november 26-án a rendőrség elkapta feltételezett zaklatót:

„2014. november 26-án 6 óra körüli időben a lakásában elfogták és előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Az illetékes bíróság két nappal később előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottat. Az E. Sándor ellen folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére – közölte a rendőrség a honlapján.”

Korábbi videónk a bohócálarcos támadásairól:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.