Itt van David Gilmour új száma

444
2015 augusztus 03., 22:02

A Pink Floyd legendájának új albuma szeptemberben fog megjelenni, ez lesz az első lemeze 2006 óta. Egy számhoz született most egy animált klip, amit a Hipgnosisból Aubrey Powell készített. Ez a csapat tervezte a Pink Floyd több albumborítóját, például a Dark Side of the Moon-ét is. A klip tisztelgés Gustave Doré munkássága előtt, aki pedig Dante, Poe és Cervantes művek illusztrátora volt a XIX. században. A dalszöveget pedig Gilmour elmondása szerint John Milton műve, az Elveszett paradicsom ihlette. Erős mezőny, ezzel búcsúzunk is, szép estét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.