Indul az év lakomája!

hirdetés
2015 augusztus 05., 06:08
comments 24
ad

upc_myprime_444_illustration

 

A filmtörténet egyik legnagyobb, egyben legkarizmatikusabb sorozatgyilkosa (a dán szupersztár, Mads Mikkelsen alakításában) immár lelepleződött: Dr. Hannibal Lecter Franciaországon és Olaszországon át menekül az őt üldöző FBI-ügynök, Will Graham elől. A fantasztikus helyszínekkel, gyönyörű, stílusos képekkel és óriási feszültséggel teli hajsza végén pedig várja a főszereplőket a Vörös Sárkány.

A Hannibal, az utóbbi évek egyik legmerészebb és legszebben kivitelezett thriller sorozatának harmadik évada a UPC-nél debütál Magyarországon az AXN NOW jóvoltából. A televíziós premierre egészen augusztus végéig kell várni, de a UPC MyPrime szolgáltatás kereteiben az első részek már most is elérhetők az első két évad összes epizódjával együtt.

A UPC MyPrime a magyarországi otthoni mozizás legkényelmesebb módja: havi kevesebb mint egy mozijegy áráért a több mint 300 film és 500 órányi sorozat bármelyik darabja bármikor, korlátok nélkül megtekinthető. Így például, aki nem tud betelni azzal, hogy Mads Mikkelsen eszik, akárhányszor visszatekerheti, újranézheti a szóban forgó jeleneteket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.