Nem fizet az unió, ezért elszállt a hiány, de egyébként nincs semmi gond, fizet az unió

gazdaság
2015 augusztus 06., 15:20
comments 156

Első hír:

A költségvetési hiány júliusra elérte 894,1 milliárd forintot, ami éppen annyi, mint az egész évre tervezett hiány. Hogy már az év közepén elértük ezt, annak részben az az oka, hogy sok adóbevétel csak az év végén jön be. A Napi.hu viszont felhívja a figyelmet, hogy az EU befagyasztotta egy csomó pénz kifizetését, ezért kevesebb pénz áramlott be a költségvetésbe, ami jelentősen növelte a hiányt.

Második hír:

Mindenki nyugodjon le, semmi gond!! Jönni fog a pénz!

injekciós tű

A Portfolio.hu ugyanis úgy értesült, hogy lényegében már meg is született a megállapodás az Európai Bizottsággal arról, hogy feloldják a pénzeket. Azaz 4 milliárdot utalnak, és a felfüggesztett 140 milliárd ügyében is "van előrelépés".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.