Még fel se épült, de már át is vágták a nagy magyar határfalat

POLITIKA
2015 augusztus 07., 10:45
comments 677

Bár a magyar-szerb határra tervezett kerítés Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint "gőzerővel" épül - a szóvivő minden bizonnyal csak színesíteni próbálta a mondandóját a hasonlattal, a kerítés építésén valójában nem dolgoznak gőzgépek -, eddig alig valami épült fel belőle. Ráadásul az a valami sem az, ami:

ez még nem a fal, csak a gyoda!

Na, ezt a gyodát vágták át máris Ásotthalom térségében azok, akiket vissza kéne tartania: a menekültek.

Az M1 déli híradójának beszámolója szerint 18 menekült vágta át a kerítést és jutott be az országba, ahol aztán a rendőrök elfogták őket. (M1 via Napi.hu. Címlapkép: Karnok Csaba/Délmagyar.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.