Telt ház volt a tegnapi Robbie Williams koncerten

kultúra
2015 augusztus 11., 11:19
comments 140

80 ezer ember bulizott tegnap a Szigeten, közölte az MTI a fesztivál szervezőire hivatkozva. Robbie Williams koncertjét a nézőtéren nagyjából 75 ezren bulizták végig.

RobbieWilliams

Az összes tegnapra szignált napijegyet eladták és a hetijegyesek is megérkeztek a fesztiválra. Holnaptól már 90 ezerre nő a Sziget maximum kapacitása, miután megérkeznek az ötnapos bérletesek is.

Ma is lesznek érdekes koncertek a fesztiválon: a Nagyszínpadon nemsokára kezd a német reggae-sztár Gentleman, este 19.30-tól ugyanott a Quimby majd a brit Florence + The Machine lép fel. 

Az A38 színpadon 20.15-től a belga énekesnő, Selah Sue, 23.45-től a brit indie-banda, a Jungle, majd az izraeli pszichedelikus utaztatásairól híres Infected Mushroom zenél.

(MTI)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.