Megszólalt Cecil, az oroszlán gyilkosa

ÁLLAT
2015 szeptember 07., 03:22
comments 53

Dr. Walter Palmer, az amerikai fogorvos, aki még júliusban megölt egy oroszlánt, emiatt világszerte rengeteg ember gyűlöletének céltáblája lett, kéthavi hallgatását megtörve interjút adott, amikor már pont elfeledkezett volna róla mindenki.

photo_camera Hátul balra Palmer, elöl a halott oroszlán

Az interjúból kiderül, hogy Palmer nem ölte volna meg az oroszlánt, ha tudja, hogy konkrétan kiről van szó. Elmondta, hogy íjjal (!) gyilkolta meg az állatot, és egyébként végig abban a tudatban volt, hogy jogszerű, amit csinál.

Egyébként pedig szeretné, hogy normalizálódjon az élete, ezért kedden újra megkezdi fogorvosi praxisát Minneapolis egyik külvárosában.

(AP / Minneapolis Star Tribune)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.