https://img.444.hu/bencsik-andrás-tüntetés-magyar-narancs-cöf.jpg

1500 békemenetes tüntet a Magyar Narancs ellen

Média
2015 szeptember 13., 15:18
comments 341

Bencsik András, Bayer Zsolt és nagyon sok nyugdíjas azért vonult a szerkesztőség elé, mert a lap a héten szögesdrótból Hitler-bajuszt rajzolt Orbánnak.

photo_camera Bayer Zsolt és Csizmadia László is ott van (Fotó: Ács Dániel / 444)

Ács Dani a helyszínről azt mondta, hogy a tüntetésen lágy dallamok szólnak, a transzparenseken gyilkos humor látható, és kellemes a napsütés.

photo_camera Fotó: Ács Dániel / 444

Horváth Bence a helyszínről azt mondta, hogy a Mester utca megtelt nyugdíjasokkal, akik egyébként rendezetten vonultak, atrocitás nem történt, de ha történik bármi, azonnal szólunk.

photo_camera Őrzik a kerítést (Fotó: Horváth Bence / 444)

A Páva utca 8. alatti szerkesztőséghez Bencsik András ezzel a szöveggel hívta oda a CÖF szimpatizánsait: „A szólás- és véleményszabadság intézményének határait a Magyar Narancs hetilap átlépte, amikor Hitlernek ábrázolva, a címoldalára tette Orbán Viktor miniszterelnököt. Európa a második világháború óta nem élt át olyan súlyos és kiterjedt civilizációs válságot, mint ami most zajlik. Ebben a helyzetben elfogadhatatlan a Soros György által pénzelt hetilap uszító címlapja.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.