Június 1. óta 572 904,82 órát túlóráztak a magyar rendőrök a határon

háború
2015 október 01., 06:20
comments 92

Mesterházy Attila MSZP-s képviselő kérdezte meg Pintér Sándor belügyminisztert arról, hogy mennyit túlóráztak a kerítés és a menekültek körül tüsténkedő magyar rendőrök az ország déli határainál június 1. és szeptember 15. között, és hogy kifizették-e őket rendesen.

Pintér válasza:

572 904,82, azaz több mint félmillió túlóra négy és fél hónap alatt.

Amit rendben kifizettek, illetve folyamatosan fizetik.

rendor_tulora

Aki véletlenül rendőr, kommentelje már be legyen szíves, mennyit kap egy túlóráért, de ha egy órát mondjuk 1000 forinttal számolunk, akkor az 572 millió forint, csak túlórára. És akkor még nem számoltuk a nemzeti konzultációt, a hazai és külföldi óriásplakát-kampányt, a TEK-es páncélozott harcjárművekbe a benzint, a több száz kilométernyi földmunkát, szögesdrótot meg a könnygázt.

Sokba van nekünk ez a háború.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.