Yo Niggaz, mostantól én vagyok a mennyei királyság, és csak 6900 ft-ot fizettem érte

vallás
2015 október 09., 18:12
comments 226

Kicsit féltem tegnap, hogy talán mára már nem leszek akkora istencsászár, mint tegnap voltam, de aztán a félelmeim alaptalannak bizonyultak. Mára én lettem a városban a legnagyobb király. Lehet ezt még fokozni? Én tudom. Figyeld ezt a cikket!

Tanár vagyok, ti meg bejártok az órámra!

Első lecke: Ki ismeri fel, hogy mik lógnak ott a sarokban? Igen, azokról a melegítőfelsőkről dumálok, amik ott árválkodnak a WestEnd H&M eldugott zugában, és senki rájuk sem bagózik. Nincs meg, mi, világtalan?!

photo_camera

Na várjál csak, közelebb megyek. Végülis azért vagyok itt, hogy segítsek.

photo_camera

Semmi? Teljes homály? Na, jól van, csókoljátok meg a fehér seggemet, tartom nektek a fényt, mutatom az utat!

photo_camera

Ülj le cseléd, nyugodj meg, lélegezz mélyeket! Jól látod, az ott a H&M-ben bizony a pulóver, amit a nagy néger messiás viselt egész 2014-ben! És mostantól magázva kommenteljetek, brók, mert az utolsó S-es szürkét Kelet-Európa legnagyobb alapterületű plázájából 6900 forintért úgy behúztam, mint a sicc.

photo_camera

Ugye ti is olyanok akartok lenni, mint én? Nem csodálom, én is olyan akarok lenni, mint saját magam. Szolgáim lesztek a másvilágon.

De álljon már meg az agymenet, ne csináljunk Krisztusból bohócot, Kanye West a H&M-ben vásárol?!

NO, no,no! :DDDDD

Kanye felsőjét kedvenc tervezője, Haider Ackermann tervezte, és kábé 350 ezer forintért lehetett megvenni, amíg ki nem futott. Viszont az elmúlt hetekben Angliában a divat érzékeny apostolai észrevették, hogy a H&M minden hírverés nélkül kijött a Kanye-féle pulóver hű másolatával. És akkor elindult a vallásos őrület!

photo_camera

Erősen koptatott, melegítőszövetből készült, túlméretezett, ejtett vállú, kerek nyakú, hosszú ujjú felső, bordás passzés kézelővel és alsó szegéllyel, eldolgozatlan szegélyű varrattal. A H&M-es verziója 100% pamutból, Törökországban készült. És van belőle zöld, világosbézs és méregzöld is.

photo_camera

Miután SneakerheadUK-re kiposztolta egy zseni, hogy ez itt bizony egy olyan olcsó Kanye-melegítő, ami még a hülyének is megéri, elindult a felvásárlási láz. Pillanatok alatt elkapkodták az összeset, és ma már többszörös áron lehet csak hozzájutni az aukciós oldalakon.

photo_camera

Csütörtökön fogtam magam, és lélekszakadva rohantam a Kanye Westendbe, ahol még a városi pletykák szerint lógott pár darab, a percről percre értékesebb melegítőfelsőkből. Mikor beléptem a kétezres évek agorájába, a H&M-be, elsápadtam és lassú, hideg verejtékcsepp kezdett lecsorogni a tarkómon. Olyan tömeg volt, mint a mekkai nagymecsetben zarándoklat idején. Akkor és ott biztosra vettem, hogy örökre egy Kanye-pulcsiról lecsúszott albínó gyík maradok, de aztán hamarosan csillapodott a hiperventillációm, ugyanis kiderült, hogy a magyaroknak lövése sincs, hogy karnyújtásnyira tőlük egy eldugott fogason legendez Dareiosz kincse, és csak valami nyomorult Glamour-napos kuponakció miatt árasztották el a boltot.

photo_camera

Egy nagyon kedves zöld hajú, fültágítós eladó lányt kezdtem vadul faggatni, hogy merre találom a legendás négerpüspöki köpenyt.

Kitágult szemmekkel bámult rám, és fogalma sem volt, hogy milyen Kanye-cuccról hadoválok. Mikor remegő kezeimmel, a telefonomon megmutattam, mire is vágyok, akkor óráknak tűnő hosszú percekig keresgélt, mire egy eldugott sarokba vezetett, ahol térdre borultam, és a könnyeimet nyelve elmormoltam egy Üdvözlégy Máriát.

Mint két tojás.
photo_camera Mint két tojás.

Miután magamra öltöttem az isteni melegítőt, és meghatottan néztem magam a tükörben, hirtelen elfogott egy érzés, hogy van valami közös bennem és Michelangelo tökmeztelen Dávidjában, és ez az érzés azóta sem akar elmúlni, ahogy új ruhadarabomtól sem sikerült egy percre sem megszabadulnom.

Egyébként a H&M-ben árulnak Deutsch Tamás-cipőt is, de mivel csak kékben volt, inkább nem vettem meg.

photo_camera

Aki ezt a cikket nem osztja meg, lájkolja és kommenteli, az saját magát járatja le!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.