Na húzzon vissza a múltba Marty McFly és a Doki, de futólépésben!

FILM
2015 október 21., 05:14
comments 207

Miközben a nyugati világ azt ünnepli, hogy a két filmbeli időutazó elméletileg a mai napon (2015. október 21-én) érkezne meg a világunkba, ha azt Robert Zemeckis rendezné, azért legalább itt állítsuk meg egy pillanatra az ünnepi DeLoreant, és tegyünk gyorsan helyre valamit.

Bár a világ nagy részén az egekig dicsérték a közönségkedvenc trilógiát, a Népszava az első rész 1987. október 15-i magyar bemutatásakor kíméletlen kritikával lombozta le a kedélyeket: a filmrovat munkatársa a könyvolvasás halálát látta a filmben, mert valamiért azt hitte, hogy egy regény alapján készült.

„Mert könyvek hekatombáin át robog a bolondos professzor csodaautója...”
photo_camera „könyvek hekatombáin át robog a bolondos professzor csodaautója”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.