Orbán Viktor szerint összeesküvők árulták el Európát

POLITIKA
2015 október 30., 12:21
comments 262

"Európát elárulták, és ha nem állunk ki érte, akkor ezt az Európát el fogják tőlünk venni" - jelentette ki Orbán Viktor a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület és a Professzorok Batthyány Köre "Az idők jelei" című vitaanyagot bemutató konferenciáján.

A miniszterelnök az MTI tudósítása szerint azt mondta, hogy

"Ha nem állunk ki Európáért, a kontinens többé nem az itt élő polgárok Európája lesz, hanem néhány nagy pénzt mozgató, a nemzetállamok keretein túlgondolkodó, aktivista, senki által meg nem választott vezető hagymázas álmát teljesíti majd be a következő időszakban".

Mi több, a miniszterelnök szerint "nem véletlen", hogy naponta több ezer embert "szállítanak be" Európába. Ezzel szerinte egy

"tudatos, baloldalinak mondható szellemi konstrukciót akarnak megvalósítani",

"zárójelbe akarják tenni" a nemzetállamokat Európában. "Ezzel az összeesküvéssel, ezzel az árulással szemben nekünk a demokráciához kell fordulnunk, a néphez kell fordulnunk" - mondta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.