Több húst tömne a kormány a magyar élelmiszeripar legborzalmasabb készítményeibe, a különböző virslikbe, parizerekbe, felvágottakba és kolbásznak csúfolt melléktermékekbe.
A kormány honlapján megjelent az Élelmiszerkönyv új tervezete, ami alapján ezentúl
További fontos újítás, hogy ezentúl az Élelmiszerkönyv is elismeri majd a szafaládé létezését (aminek szintén legalább 51 százalékban húsból kell lennie), illetve előírták, hogy
a téliszalámi ezentúl nem tartalmazhat rekesz- és rágóizmot.
(Via Buksza/VS)
Kommentek
Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.