Eltűnt egy olasz maratoni futó New Yorkban, két napig metrózott

sport
2015 november 04., 07:40
comments 36

A 30 éves Gianclaudio Marengót az újságokban is keresték, egy szabadnapos rendőr épp a hírt olvasta, amikor meglátta a férfit a metrón.

Nagyon kimerült volt, és mint kiderült, két napig metrózott, és az utcán aludt a férfi, aki mentálisan instabil volt, de nem a futás miatt, hanem mert korábban évekig keményen tolta a heroint.

Még mindig a futócuccában volt. Egyébként a rajtszáma egy másik emberhez volt regisztrálva, vizsgálják, hogy ez hogy történhetett.

Mindenkinek ajánlom Mauro Prosperi, a Szaharában eltévedt olasz maratoni futó történetét, aki csodával határos – De mit határos? Csodálatos! – módon menekült meg. (NYMag)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.