Egy haldokló Star Wars-rajongó a bemutató előtt másfél hónappal láthatta a legújabb részt

FILM
2015 november 06., 06:03

Csütörtökön teljesült Daniel Fleetwood utolsó kívánsága. Az amerikai férfi rákbeteg, orvosai a nyáron két hónapot jósoltak neki. Ekkor már tudni lehetet, hogy még az idén bemutatják a Star Wars hetedik részét. A rajongó Fleetwood legnagyobb bánatára a bemutatót a karácsonyi időszakra időzítették, amikorra neki orvosai szerint már meg kellene halnia.

Barátaival hashtag-kampányt kezdett a Twitteren, amire a sajtó is felfigyelt, és ami csütörtökön elérte a célját:

Fleetwoodot maga JJ Abrams hívta fel, hogy a film gyártóinak és forgalmazójának hozzájárulásával még aznap megnézheti a film egyik, nem is végleges verzióját.

To all our wonderful supporters, friends, family and awesome strangers: Daniels final dream was just granted!!! Today...

Posted by Ashley Fleetwood on Thursday, November 5, 2015

(Via Time)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.