Melyik a legjobb komment Orbán Viktor állatkerti videója alatt?

politika
2015 november 12., 13:45
comments 243
photo_camera

Lelövöm a poént: egyik sem, mert képtelenség dönteni közöttük. De azért itt a mi hat kedvencünk.

Természetesen minden politikus összes fanatikus rajongója nagyon vicces alak, gondoljunk csak a gyurcsányista nénikommandóra, de mivel ő van hatalmon, Orbán Viktor imádói most jobban látszanak. Szerencsére, mert egy olyan, egyébként kevéssé lázbahozó videót is fel tudnak dobni a kommentjeikkel, mint az a vadonat friss darab, ami Orbán Viktor kalandjait meséli el a Nyíregyházi Állatkertben. (A videó itt nézhető meg.)

Jöjjön pár klassz hozzászólás!

Mi lehet jobb, mint amikor egy magyar politikus magyar rajongója a nemzetközi rajongótábor kedvéért angolul kommentel? Nem sokminden!

photo_camera

A kreatív idézőjelhasználat szintre bármilyen szöveget szórakoztatóvá varázsol:

photo_camera

Veretes, drámai, ugyanakkor igazán titokzatos! Andrea kapásból a szívünkbe markolt azzal, hogy - talán Áder "Az Emberek Embere" János ellensúlyaként - az Állatok Emberét faragná Orbán Viktorból.

photo_camera

Az angolul fordítógépperl kommentelő magyaroknál egy jobb van: az angolul fordítógéppel kommentelő vegyes külföldiek. Nem lennénk most Merkel helyében:

photo_camera

És végül jöjjenek örök kedvenceink, akik ilyen helyzetben is képesek meglátni az Embert az Embertelenségben, és akik véletlenül sem tévesztenek össze egy miniszterelnököt egy fülesfókával:

photo_camera

Ám létezik a rajongásnak olyan foka, ahol már csak az igazi fanatikusok képesek megérteni egymást:

photo_camera

További jó kommentelést mindenkinek!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.