Dzsudzsák: Megvan az i, de vasárnap kell feltenni rá a pontot

sport
2015 november 13., 05:01
comments 25

A csütörtök esti 1-0-ás oslói győzelem után értékelte a válogatott a mérkőzést a válogatott csapatkapitánya. Dzsudzsák szerint nehéz meccs volt, de sikerült meglepetést okozni. 

"Megvan az i, de vasárnap kell feltenni rá a pontot" 

- mondta a Bursaspor játékosa. Dzsudzsák hozzátette, nagyon ideges a második félidő elején kihagyott helyzete miatt. Elmondása szerint eltalálták a lábát, de nem mert elesni, mert félt, hogy sárga lapot kap színészkedésért és akkor nem játszhatna a vasárnapi visszavágón. Gera Zoltán, aki sárgái miatt nem léphet pályára a Groupama Arénában, elmondta, hogy 

"még csak az első félidőt nyerte meg a csapat".


photo_camera MTI Fotó: Illyés Tibor

  Bernd Storck szövetségi kapitányt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Kleinheisler László játékáról kérdezték. A győztes gólt szerző labdarúgóról Storck szerint fantasztikus, 

"amolyan utcai játékos. Egyáltalán nem vagyok meglepve a teljesítményén. Ő nem aggódik, hogy mit csinál, csak teszi a dolgát." 

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.