A miniszterelnök focis cimborája és személyi edzője Rogán Antalnak ad tanácsokat

POLITIKA
2015 november 22., 06:46
comments 162

Mesterházy Attila megszerezte Rogán Antal tanácsadóinak névsorát. Nem volt könnyű, a miniszterelnöki kabinetiroda új vezetője elsőre azt is nehezen árulta csak el, hogy egyáltalán hány tanácsadója van, a fizetésüket meg csak azután árulta el, hogy már adatkéréseket is kapott. Azt, hogy kik a tanácsadói, Mesterházy csak a miniszterelnök kabinetirodán tekinthette meg.

De most már legalább tudjuk, hogy

Orbán Viktor személyi edzője Rogán Antalnak ad tanácsokat.

Rogán Antal tanácsadója Magyarország legújabb nemzeti hősével, Fotó: Puskás Akadémia
photo_camera Rogán Antal tanácsadója Magyarország legújabb nemzeti hősével, Fotó: Puskás Akadémia

Takács Mihály annak idején együtt focizott a miniszterelnökkel az akkor még a megyei bajnokságban játszó Felcsúton, ahol mostanra a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia főigazgatója és Orbán személyi trénere is lett, de 2010 óta már az államigazgatásban is hasznosítja tudását:

2010-től főtanácsosként, 2012-től politikai tanácsadóként dolgozott a Miniszterelnökségen, onnan került most át Rogán Antal új minisztériumához. Takács már 2013-ban havi bruttó 650 ezer forintot kapott ezért. Hogy most pontosan mennyit keres, azt nem tudjuk, a miniszterelnökségen a politikai tanácsadók bruttó 350-800 ezer forint között, a főtanácsadók bruttó 427,5-883,3 ezer forint között.

Rogánnak összesen hét tanácsadója, főtanácsadója van, Takácson kívül a miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter munkáját segíti még

Hernádi Ádám, aki korábban traffikpályázatokat bírált el;
Beyer-Dóczy Péter, aki 5 éve még a Nemzeti Vágtát kommunikálta;
Papp Csenge, aki a nagy sikerű milánói Expopavilont igazgatta, és akiről opportunista módon ezt a képet is közölném:

Fotó: Papp Csenge / Facebook
photo_camera Fotó: Papp Csenge / Facebook

És rajtuk kívül még Vörös Tímea, Rahói Zsuzsanna és Meszéna Balázs is. (Via ATV.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.