Kuruzslásért, veszélyeztetésért és közokirat-hamisításért elítélték Geréb Ágnest

bűnügy
2015 november 25., 13:29
comments 467

Háromrendbeli foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés, kuruzslás és felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítás miatt 1 év három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság első fokon Geréb Ágnest. Ezen túl pedig 3 évre eltiltotta a szülész-nőgyógyászi foglalkozástól.

photo_camera Geréb Ágnes várakozik a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon - Fotó: MTI/Kovács Tamás

Az ítélet szerint Geréb Ágnes annak ellenére végezte nők terhesgondozását, értékelte leleteiket és javasolta számukra az otthonszülést, hogy egy korábbi büntetése miatt akkor el volt tiltva a szülész-nőgyógyászi tevékenységtől, ezzel pedig elkövette a kuruzslást. A bíróság bűnösnek mondta ki Geréb Ágnest abban is, hogy három, általa vezetett otthonszülésnél megszegte foglalkozása szabályait. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.