Egy élelmes megtaláló a Facebookon árulja a Váci úton összetört LaFerrari darabjait

baleset
2015 november 26., 11:17
comments 77

Soha olyan drága autót nem törtek össze Magyarországon, mint az a 400 milliós LaFerrari, ami vélhetően egy merész gázadás után túlkormányzottá vált, és az út szélén parkoló autókba csapódott még november elején. 

Egy szerencsés gyűjtögető, aki jókor volt a jó helyen, most a Facebook Eladnám, megvenném, elcserélném nevű, 24 ezer tagú zárt csoportjában hirdeti a csúnyán összetört LaFerrari egyes darabjait. Megkerestem az eladót, de azt mondta, "nem akar az akciónak semmilyen hírértéket":

"Miután elvitték az autót mindenki aki ott volt összeszedett néhány "törmeléket" az utca seprőkkel együtt, ennyi! Gondoltam jó lesz relikviának nekem is! De ha valakit esetleg jobban érdekel, esetleg gyűjti, gondolta oda vagy eladom!"

photo_camera

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.