Trükköznek Simicskáék: továbbra is lesz Metropol a metróban

Budapest
2015 november 30., 15:18
comments 92

Kicselezik Simicska Lajosék a BKV-t, hogy továbbra is terjeszthessék a Metropol a közlekedési vállalat által használt területeken. A lap kiadója a Népszabadság hétfő reggeli cikkére reagált, amiben leírják, hogy kidolgoztak egy alternatív terjesztési módszer, tudatosan készülve arra, hogy a BKV nem fog velük szerződést hosszabbítani. 

A Metropol kiadója szerint az eddiginél több helyen fogják osztani az újságot. A közleményben hangsúlyozzák, hogy már rég nincsen kiszolgáltatva az újság a BKV-nak, hiszen a lap példányszámainak csak negyede talál gazdára a közlekedési vállalat hálózatának igénybevételével. Simicskáék szerint meg 

„a közismerten veszteséges BKV aligha engedheti meg a szerződés megszűnéséből fakadó százmilliós bevételkiesést." 

(Népszabadság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.