Kisvárda az új Felcsút: Seszták miniszter úr focicsapata annyi pénzt kaphat, hogy az űrből is látszik

politika
2015 december 02., 10:08

2013-ban 33 millió, 2014-ben 135 millió, 2015-ben viszont akár 1,26 milliárd forintnyi TAO pénzt kaphat a másodosztályba idén feljutott Várda Sport Egyesület - számolta ki a mfor.hu.

Ilyen meseszerű, tízeszeres növekedést eddig csak az Orbán Viktor nyaralója mellett stadiont üzemeltető Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, azaz a Felcsút tudott csak elérni.

Kérdés, hogy Seszták Miklós ősi fészke le tud-e egyáltalán hívni ennyi pénzt, mivel a 16 ezer lakosú kisvárosban 1 milliárd forintból már építenek egy stadiont, amiben akár Európa-liga selejtezőket is lehet majd rendezni. Így pedig nem világos, hogy mire lehetne ilyen sok pénzt elkölteni a legendás kisvárdai futballéletben.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.