Ha ötleted sincs, itt a 10 legidegesítőbb karácsonyi ajándék

karácsony
2015 december 09., 07:03
comments 153

Attól, hogy a karácsony a szeretet ünnepe, még senki nem tiltja meg, hogy ajándékozás címén kegyetlenül kitolj a szeretteiddel. Ennek legegyszerűbb módja, ha olyan ajándékot adsz, ami 

  1. alapesetben csak az ajándékozott mindennapjait keseríti meg, 
  2. jó esetben egy életre szóló traumát okoz neki.

Ha pedig elég ügyes vagy, egy jól irányzott kitolós karácsonyi ajándékkal még azt is elérheted, hogy az illető soha az életben ne akarjon többet ajándékot kapni!:)))))

10. Lambadás zenélő játék

A lambadás zenélő játékban az az ördögi, hogy nem közvetlenül annak adod, akivel ki akarsz tolni, hanem a gyerekének. A gyerek még nem tudja, hogy a lambadával minden felnőttet rövid időn belül az őrületbe lehet kergetni, ezért, ha szerencséd van, éjjel-nappal a lambada szól majd a megajándékozott fülében! XDDDDDDDDD

Lambadás játékból létezik egészen kicsiknek való:

és nagyobbacskáknak szánt változat is!:)))

9. Óriáspuzzle, amiből kilopsz néhány darabot XDDDDDDDDDDDD

photo_camera

Nincs annál jobb kitolás, mint amikor egy egész család hetekig dolgozik a két négyzetméteres "Csillagos éjszakán", amiből előzőleg kiloptál néhány darabot. Ha még ennél is furfangosabb akarsz lenni, titokban kicserélsz néhányat az "Eiffel-torony" darabjaira! Garantált móka:DDDDDDD

8. Kurva erős mágnes!

photo_camera

Egy megfelelően erős mágnes számtalan háztartási elektronikai berendezést képes tönkretenni! Ha pedig odaragad valamihez, akkor bizony örökre ott is marad! LOL:))))))))))

7. Aranyos kiskutya, ami fenevad nagyságúra nő!

Amikor odaadod, még ilyen cuki, édes kis szőrgombóc, hát nem imádnivaló?

photo_camera

Aztán úgy egy év múlva jön a meglepetés:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

6. Autó, ami nem fér be a garázsba LOL:-/

photo_camera

No komment, az absssszolúttt karácsonyi kitolás!!!Lol!

5. Párttagság

photo_camera

Tökmindegy, melyik párt. Gondolj csak bele, tagdíj, ilyen közgyűlés, olyan tisztújító ülés, ilyen szavazás, amolyan konferencia, tagtoborzás, ideológiai továbbképzés, szóval az ajándék párttagság egy egész életre szóló, tökéletes kitolás!:)))))))))

4. Jávorszarvasszarból készült dekoratív ékszer vagy karácsonyfadísz

photo_camera

Alaszkában óriási hagyománya van a jávorszarvasszarból készült ékszereknek, sőt karácsonyi díszeknek. A lényeg, hogy csak akkor áruld el, miből van, amikor a megajándékozott már viseli a gyönyörű fülbevalót!!! XDDDDDDDDDDDD

3. Nerf gun 

photo_camera

Nem is gondolnád, hogy egy jól irányzott nerf gunnal akár komplett családok vagy munkahelyi közösségek életét megkeserítheted. A nerf gun ugyanis ragályos, ha egyvalakinek van, mindenki más is akar magának egyet, mert ugye mégse maradhat védtelenül. És akkor ez lesz a vége:

2. Tangóbérlet

photo_camera

Kicsit kockázatos, mert az emberek elhanyagolható része szívesen eljár tangótanfolyamra, a falábúaknak és a töketleneknek viszont hatalmas dili a tangóbérlet. Ha szerencséd van, hosszú ideig röhöghetsz a facebookos képeiken, ha meg az illető elszabotálja a tanfolyamot, időről időre rákérdezhetsz: NA ÉS LAJOS BÁTYÁM, ARRÓL MESÉLJEN MÁR, A TANGÓ HOGY MEGY? :))))))))))))

1. Bármilyen hangszer

photo_camera

Nyilván olyan, amin az illető nem tud játszani. A legjobb valami rézfúvós (kürt, harsona, tuba), de a vonósok (hegedű, cselló) is rengeteg vidám pillanatot tudnak szerezni!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDXDLOL!

Jó ajándékozást, és ne feledd, hogy Paolo Coelhoval szólva

“Adnak, hogy élhessenek, mert a nem-adás elpusztít.” 


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.