NEM. HISZED. EL. Jól fog kinézni a magyar csapat olimpiai formaruhája!

DIVAT
2015 december 11., 11:37
comments 302

Kihirdették a Magyar Olimpiai Bizottság formaruhapályázatának győztesét, vagyis eldőlt, hogy milyen ruhákban fognak vonulni olimpikonjaink a 2016-os riói olimpia megnyitóján.

Kapaszkodjanak meg:

rohadt jól kinéző cuccokban fognak vonulni.

Ilyen ember-, de legalábbis az én emlékezetem óta nem történt magyar sportolókkal. Nézzék, ez a győztes ruha,

amit Use Unusedék terveznek, akik ún. fiatal magyar divattervezők.

A kollekció már a terveken is biztatónak tűnt, de megvalósítva még jobban néz ki az egyszerű vonalvezetésű, ötletes optikai mintázatú, a magyar trikolor színeiben legyártott női ruha, és a teljesen viselhetőnek tűnő is tökéletesen öltönyszerű öltöny, amihez bátran barna bőr kiegészítőket találtak ki.

Le vagyok nyűgözve, komolyan! Még úgy is, hogy amúgy idén minden korábbinál jobb esély volt jól kinéző formaruhára, mert a pályázat döntőjébe jutott három pályázó - a győztes mellett a Nubu és a The Four is - rohadt jó ruhákat terveztek, ahogy azt a Glamourban közzétett tervrajzokon mindenki láthatja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.