Zenék olyankor, amikor minden annyira bizonytalan

ZENE
2015 december 13., 08:52

Az előző este nyomai miatt nehezen induló hétvégi délelőttökre kitalált zenei sorozatunkban most egy igazán lebegtető darab következik Nova Gravity, azaz Turzai Ákos válogatásában.

Ő amellett, hogy állandó rezidense a progresszív tech-house sorozatnak, a Sine Wave-nek, a nyarak egyik legizgalmasabb elektronikus zenei helyszínének, a Bánkitó fesztivál Bar72 színpadának egyik szervezője. Következő bulijuk a karácsony jegyében zajlik majd, december 25-e éjjel. Korábbi mixeit Mixcloudon és Soundcloudon érdemes keresni, minden máshoz meg itt a Facebook-oldala


444_hangOver_122 - Nova Gravity by !!444!!! on Mixcloud


Íme egy tracklist a mai mixhez, alatta pedig egy rövid felvezető-köszöntő:

  • Destroyer - Bay Of Pigs
  • Asura - Atlantis Child
  • Carbon Based Lifeforms - Right Where It Ends
  • Tycho - Ascension
  • Koan - When The Silence Is Moving
  • Asura - Altered State
  • Cloower Wooma - Unge Krigeren

Ez nem egy szokásos mix tőlem mint amiket eddig hallhattatok viszont egy valami itt is közös és az a lebegés. Az a furcsa állapot amikor csak úszol a semmiben és ez a kellemes lebegés csak úgy magával ragad. Másnaposan főleg ilyen zenéket hallgatok mert minden annyira bizonytalan akkor. Az első felében főleg olyan számok vannak mint amikor magzatpózba kuporodva a világ összes fájdalmát átélve azt hajtogatod magadban, hogy soha többet nem iszom, majd a vége felé egyre jobban vagy és az utolsó számnál már azt veszed észre, hogy bontod is azt a bizonyos "gyógysört"

Sorozatunk korábbi részeit itt lehet meghallgatni

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.