A világsajtó Nagy Nikoletta Rubik-kocka ruháján pörög

DIVAT
2015 december 21., 10:49

A Miss Universe szépségverseny döntőjéről vasárnap este azért tudósított a szokottnál is nagyobb hévvel a világsajtó, mert véletlenül nem a győztest koronázták meg. Miss Kolumbia fejéről pedig emiatt le is kellett venni a koronát, hogy aztán rátehessék Miss Fülöp-Szigetekre.

De a magyar versenyzővel, Nagy Nikolettával már sajnos nem foglalkoztak a kamerák a műsor legvégén.

Az egyik korábbi szekcióban viszont Nagy Nikoletta is tarolt.

Minden szépségversenynek van egy része, amiben a versenyzők valamilyen szabadon választott ruhában jelenhetnek meg. Vannak, akik ilyenkor a nemzetük hagyományos öltözködését igyekeznek megidézni, de olyanok is, akik egyszerűen hatalmas angyalszárnyakat ragasztanak magukra, hogy ne látszanak a mellettük állók.

Ebből ilyenek kerekednek:

photo_camera Ez a kép nem ezen a szépségversenyen készült, hanem egy korábbin, csak illusztráció. (Xinhua/Chen Jianli) (dhf)

Meg ilyenek:

photo_camera Miss Salvador a 2014-es Miss Universe versenyen (AFP / MISS UNIVERSE ORGANIZATION / DARREN DECKER)

Idén azonban Magyarország is igazán odatette magát ebben a kategóriában, Nagy Nikoletta így öltözött fel:

Ha valakinek nem esne le azonnal: ez egy Rubik-kocka. Bár ennyi erővel tényleg egy 3D-s plüsskockába is bebújhatott volna a lány. Reméljük, hogy jövőre szürkemarhának vagy golyóstollnak öltöztetik be a magyar versenyzőt.

Nagy szerencséje ennek a lángoktól ölelt kis hazának, hogy végül nem a ruha eredeti verziója került fel a döntőn. Az eredeti terveket még november végén mutatta be egy riportban a TV2, akkor így nézett ki a Rubik-ruha:

photo_camera

Igen, ott van a lány fején egy kocka.

Ezzel a ruhával Nagy Nikoletta be is került a leghülyébb ruhákat bemutató összeállításokba, a növénynek beöltözött nigériai lánnyal és a szakállas spanyol versenyzővel.

A legdurvább ruhákat itt és itt lehet megnézni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.