Kiss László nem mert beszélni Gyárfással a lemondása előtt, mert attól tartott, hogy az elnök netán meggyőzi

sport
2016 január 07., 17:28

Gyárfás Tamás az MTI-nek elmondta, hogy Kiss László 12 perccel a lemondásáról szóló hírek megjelenése előtt hívta fel azzal, hogy lemond, de akkor Kiss már az MTI munkatársának bejelentette, hogy távozik.

„Arra a kérdésre, hogy miért nem engem hívott először, azt felelte: attól tartott, hogy netán meggyőzöm - márpedig neki ebből elege van. Fájdalmas, keserű volt a hangja"

 - mondta Gyárfás Tamás.

A Magyar Úszó Szövetség elnöke elmondta Kissnek, hogy nem nyugszik bele a lemondásába, hiszen változatlanul szövetségi kapitánynak tartja. Gyárfás hozzátette, hogy szükség van rá, nem fordíthat azoknak hátat, akikhez tartozik.

Arra a kérdésre, hogy panaszkodott-e Kiss László Hosszú Katinkára, Gyárfás Tamás azt válaszolta, hogy szerdán Hosszú Katinka úgy fejezte be a sajtótájékoztatóját, hogy a részéről lezárta a kritikai megnyilatkozásokat, és ezt ő is követni kívánja. Hozzátette, hogy most kizárólag a megoldás foglalkoztatja, de Hosszú Katinkával még nem tudott beszélni.:

Reggel úgy ébredtem, hogy a vitákból elég, azonnal hívtam is Katinkát, hogy keressük a megoldást, akkor nem értem el... később számos médium hívott, és éppen az RTL munkatársával beszéltem, amikor láttam a telefonom, hogy Katinka keres - azonnal elbúcsúztam a riportertől, de mire átvettem a hívást, az megszakadt. Utána rögtön visszahívtam, de ekkor már nem vette fel a telefont. Változatlanul eltökélt vagyok, hogy összhangba kerüljünk vele. Ezt követően érkezett Kiss László telefonja, ami, mit tagadjam, szíven ütött.”

A lehetséges megoldásról elmondta, hogy már két embert kell visszahódítanunk, hívja Katinkát és hívja Kiss Lászlót, mert mindkettőre szükség van. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.