Tiborcz családja 330 millió forintért vásárolt be a földárveréseken

mezőgazdaság
2016 január 07., 12:16
comments 308

A Fejér megyei Mányon vásároltak be, az egyik parcella 166 hektár, a másik 133, és a két területért több mint 330 millió forintot fizetnek Tiborcz István családtagjai – írja a Hír Tv. (Kapcsolódó írásunk: Kilóg Tiborcz pénztárcája a turai kastélyt megszerző céghálóból)

Tiborcz István vállalkozó és apósa, Orbán Viktor miniszterelnök pálinkát iszik
photo_camera Orbán Viktor vejével, Tiborcz Istvánnal

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester családja is betankolt: az árveréseken vettek kb. 300 hektárt Etyeken, 150-et pedig Alcsútdobozon, összesen több mint 600 millió forintért. L. Simon László államtitkár felesége pedig Nadapon és Seregélyesen lett földbirtokos 30 millió forintért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.