Íme minden idők legparasztabb társasjátéka

Játék
2016 január 14., 19:31
comments 301

Társasjáték még nem került fel a hungarikumok listájára, de most nagyon itt van az ideje. Autókat is összeszerelő agrárországként óriási igény volt már arra, hogy legyen egy játék, ami a városi gyereknek is megmutatja, hogyan élnek ott, ahol lakótelepek nem, legfeljebb egy organikus stadion vagy egy kazánház vett árnyékot a frissen megszerezett szántóföldekre.

photo_camera Gyártó: VA-TI Kft.

"A Gazdálkodj okosan a farmon a népszerű Gazdálkodj okosan különleges kiadása, amivel a vidéki élet szépségeivel és nehézségeivel ismerkedhetsz meg." 

Erről van szó. Kezdésnek kapunk egy libát, némi pénzt, aztán meg kell próbálni minét több haszonállatot, traktort és vetőmagot szerezni. 

De ehhez ott vannak a szerencsekártyák is. Amik miatt tényleg azt érzi az ember, hogy ez nem pusztán egy egyszerűen magyarra fordított játék, hanem tényleg a mienk. 

photo_camera

Csak az hiányzik, hogy egy traktort vezető vagyonos gázszerelő stilizált figurájával lehessen lépkedni a táblán, bár sajnos táblája éppen nincs a játéknak.

photo_camera

ÉLETRE NEVELÉS!!!

photo_camera

A játék értékelésénél néhány kiakadtak, de ők biztosan azok a széplelkűek, akik a Ki nevet a végén?-ben sem ütnek ki senkit, csak udvariasan, sokszor elnézést kérve odateszik a bábujukat a másik mellé. 

"Van egy vírusod és az ellenszer csak nálad van. Bármely farmot megfertőzhetsz. Vagy fizet 100.000 Ft-ot, vagy elhullik minden állata." 

vagy: 

"Befogtál egy farkast. Bármelyik farmra ráeresztheted és annak összes állatát elviszi." 

Hát mekkora már? Milyen tökéletes ajándék a haveroknak egy születésnapi bulira

És a néhány okostojáson kívül ott vannak azok is, akik már meg is kezdték az új földesurak kinevelését. 

photo_camera

A játékot éppen most nem lehet kapni, lehet, hogy felvásárolták és ajándékként ezt osztogatták a földárverések nyerteseinek. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.