Utcai maszturbálófülkét avattak New Yorkban

SZEX
2016 január 16., 07:56
comments 280

Egy szexjátékokat gyártó cég, a Hot Octopuss építette a 28. utca és 5th Avenue sarkára 

Guyfit, a maszturbálófülkét,

ami segíti a stressz feloldásában a New York-ban dolgozó férfiakat. A cég onnan vette az ötletet, hogy egy felmérés szerint a megkérdezettek 39 százaléka már könnyített magán munkaidőben a munkahelyén.

photo_camera

A kis dobozban a magány mellett egy szék és egy nettel ellátott laptop kapott helyet. A cég azt állítja, hogy csak az első napon száz ember vette igénybe a maszturbálófülkét. A sikert látva több amerikai nagy városban és Londonban is felállítanának hasonlókat. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.