Varga Roland részegen balesetezett

baleset
2016 január 18., 18:03

Korábban a Magyar Nemzet írta meg, hogy a Fradi két játékosa ült abban az autóban, aminek sofőrje ittasan ment neki egy betonfalnak vasárnap hajnalban a Kútvölgyi úton. A klub közleményt adott ki, ebben elismerik, hogy a kocsit Varga Roland vezette, az anyós ülésen Busai Attila ült. A sportolók elismerték, hogy 

"mielőtt kocsiba ültek volna, kisebb mennyiségben alkoholt fogyasztottak, de mindketten úgy érezték, az elfogyasztott ital már távozott a szervezetükből. A felelősséget mindenért vállalják a hatóságok előtt, egyben nagyon sajnálják, hogy ilyet tettek."

A Ferencváros súlyos büntetést mér a játékosokra házirendjük szerint, de annak mértékét a klub és a játékosok is "magánügyként kezelik." (NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.