Matolcsyné a lapjában egy viccel tökéletesen bemutatja az unortodox gazdaságpolitika lényegét

media
2016 január 19., 10:00

Balatonakarattya polgármestere, Matolcsy Gyöngyi (Matolcsy György felesége) a kiadója annak a lapnak, ami legutóbbi számában segített megértetni a Fidesz gazdaságpolitikájának filozófiáját. 

Az Akarattyai Napló viccrovatában volt elrejtve a megoldás. 

"A falusi lelkész így kezdi az istentiszteletet: Kedves híveim! Van egy jó és egy rossz hírem! A jó hír az, hogy van elegendő pénzünk arra, hogy felújítsuk a templomunkat! A rossz hír pedig az, hogy ez a pénz jelenleg még a Ti zsebetekben van!"

Erős amúgy az egész viccrovat, pláne, hogy nő adja ki a lapot, mégis tolják a legócskább vicceket. Így jöjjön egy bónuszvicc: 

"Hallom, a felségednek van egy iker nővére. 

Igen. 

És tényleg egy lakásban éltek vele??? 

Igen. 

Te és nem szoktad összetéveszteni őket egymással?

De biza, néha előfordul... 

És honnan tudod, hogy éppen összekeverted őket? 

Onnan, hogy a sógornőm meg szokta köszönni utána!"

photo_camera

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.