Egy alabamai kutya véletlenül lefutotta a félmaratont, ráadásul pompás idővel hetedik lett a versenyen

ÁLLAT
2016 január 25., 19:41
comments 170

Tele van az internet a kétéves Ludivine történetével. Ludivine egy kedves angol véreb (sajnos magyarul ilyen erőszakos a neve a fajtának, de egyáltalán nem erőszakos kutya), aki az alabamai Elkmont kisvárosban él a gazdájával. Elkmont tényleg kicsit város, csak 4-500 lakója van.

Ez is közrejátszott abban, hogy Ludivine nem okozott nagy felfordulást, mikor véletlenül lefutotta a városkában rendezett félmaratont.

April Hamlin, a kutya gazdája csak pisilni engedte ki Ludivine-t, ő azonban valószínűleg meglátta az épp ekkor rajthoz álló futókat. Mivel a Ludivine a legtöbb kétéves kutyához hasonlóan nagyon szeret futni, az induló versenyzők után futott, és 21 kilométeren át követte őket.

Ezzel lefutotta az elkmonti félmaratont, sőt, a hetedik helyen érc célba, 1 óra 32 perc 56 másodperces idővel.

Az angol véreb tényleg hihetetlenül szívós kutya, fut, nyomot követ, megcsinál mindent.

Hihetetlen teljesítményéért most még egy medált is kapott a futóverseny szervezőitől:

A gazdája azt mondta, hogy mikor először meghallotta, mi történt, elszégyellte magát, azt hitte, hogy a kutyája biztosan akadályozta a többi futót a versenyen. A futók szerint azonban szó sincs ilyesmiről, teljesen jól elvoltak az állattal.

Persze a gazda azért akár tényleg szégyellhetné is magát, hogy a kutyája másfél óráig nem jött vissza a pisilésből, és ez fel sem tűnt neki.

(Runningmagazine, 9news)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.