A Nagy Szökés: világot akart látni két tatabányai gyerek

bűnügy
2016 január 31., 14:02
comments 47

A 9 és 11 éves kisfiú Tatabányán az anyukájukkal mentek el vásárolni szombaton, kora délután. Azt mondták, nem mennek be az üzletbe, kint megvárják a szülőt.

De amikor az anyuka a vásárlást után kijött, sehol sem voltak a gyerekek. A rémült anya először otthon kereste őket, majd a vasútállomásra ment. Közben találkozott egy rendőrrel, akinek elmondta a történteket.

A rendőrök keresni kezdték őket a környező utcákban, játszótereken és üzletekben, és szóltak a volán társaság dolgozóinak is. Ők mondták, hogy a személyleírásnak megfelelő gyerekeket látták a több kilométerrel távolabb lévő vasútállomásnál.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök az állomás közelében megtalálták a két kisfiút, és épségben adtak át az édesanyjuknak. Mint kiderült, előre eltervezték, hogy világgá mennek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.