Egész hátralevő életében ingyencsokit akar a magát átverve érző joghallgató

gazdaság
2016 február 01., 05:18
comments 117

Saima Ahmad, a 20 éves brit joghallgató perrel fenyegette meg a Nestlét, amennyiben az nem hajlandó kárpótolni őt azért a brutális élményért, amit a cég hibájából kellett megélnie.

Ahmad nemrég vett egy nagy csomag akciós Kit Katot két fontért egy szupermarketben. Ám amikor beleharapott az édességbe, megkeseredett az élete. Nem tudom, hogyan lehetne ezt finomabban megfogalmazni, gyengébb idegzetű olvasóink csak hunyorogva olvassák az alábbi, sárgával kiemelt sorokat:

Nem. Volt. Ostya. A Kit Katban.

Értik???? Ostyamentes volt a Kit Kat, ami papíron csokoládéba mártott ostya volna. Konkrétan négy darab csokirúd volt a csomagban. "Ha simán csokit akartam volna, vettem volna Galaxyt" - írta felháborodott levelében a gyártó Nestlének Ahmad, aki

perrel fenyegetőzik,

mert szerinte a Nestlé megszegte a fogyasztóival szembeni gondoskodás kötelességét. Ráadásul kutatásai szerint nem először. "Kutatásokat végeztem, és azt találtam, hogy jópárszor történt már ilyen. Van jónéhány internetes fórum a témában, ahol az emberek erre panaszkodnak".

A pertől csak akkor hajlandó elállni, ha a Nestlé élete hátralevő részében ingyen csokoládéval látja el. "Nagyon remélem, hogy a Nestlé vezérigazgatója reagál a levelemre. Ez egy

nagyon fontos probléma" -írta.

Érvei szerint a Nestlének kötelessége folyamatosan biztosítani az elvárt minőséget. Az ostyamentes Kit Kat hibás termék, ő pedig a hibás termék vásárlójaként úgy érzi, hogy "átvertek, hogy elvegyék a pénzem és olyan terméket vegyek, ami más, mint a reklámozott". (Via The Daily Mail. Címlapképünkön a Nestlé Japánban forgalomba hozott, arany bevonatú Kit Kat-szelete látható. Csak remélni tudjuk, hogy a darabja 4600 forintért árult csokiból már nem maradt ki az ostya! Fotó: NESTLE JAPAN / AFP )

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.