Megbuktatott egy lányt egy soroksári tanár, mert nem volt benne „egy dominózós együttlétben” a faház mögött

SZEX
2016 február 01., 21:22
comments 291

A soroksári Qualitas Középiskolában dolgozik egy tanár, aki pontosan úgy viselkedik, mintha csak egy beteg Harry Potter fanfiction szereplője lenne,

felajánlotta az egyik lánynak, hogy nem buktatja meg, ha vele tart a suli melletti faház mögé “egy dominózós együttlétre”

Egy dominózós együttlétre. Háromszor hallgattam meg az RTL Klub riportját, mert azt hittem, ominózus együttlétről van szó benne, de nem, dominózásról. Egy tanárról, aki valószínűleg tudatosan használ gyerekes szavakat, mert gyerekekkel szeretne szexelni egy faház mögött.

photo_camera A Qualitas Középiskola mögötti faház

És ez nem csak egyszer történt meg, a tanárnak rendszeres szokása a faház mögé hívni a lányokat, legalábbis ezt mondják a diákok és egy suliban tanító másik tanár is. 


Ebben a suliban vannak, akik már inkább be sem járnak a tanár óráira, mert nem bírják elviselni a megjegyzéseket, amiket a szexuális életükre tesz. 

A szülők 2 hete feljelentést tettek, a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

(RTL Klub)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.