Kulka János nincs tiltólistán az MTVA-ban, hiszen például ismétlik a Szomszédokat

Média
2016 február 07., 09:24
comments 220

Közleményt küldött az MTI-nek az MTVA sajtóosztálya, melyben ezt írják: 

"Kulka János színművész egy internetes tévéműsorban a közmédiáról alkotott véleményét fejtette ki. A műsorról szóló írásában a Bors című napilap azt a valótlanságot állította Kulka János tiltólistán van az MTVA-nál."

Majd így folytatják, 

"Ezzel szemben a valóság az, hogy a közmédiánál nem létezik semmilyen "tiltólista", így azon Kulka János (és más) sem szerepelhet. A művész folyamatosan látható az M3 retró csatornán a Szomszédok című sorozatban, a nézők találkozhattak vele 2015. március 15-én az ellenzéki pártok rendezvényéről szóló tudósításban. Ugyancsak tavaly, július 28-án a Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának vendége volt, december 29-én pedig az Így készült a Félvilág című film kapcsán szólalt meg, melynek premierje másnap, vagyis december 30-án épp a Duna TV-n volt."

Bár a közlemény nem tér ki rá, de az említett műsor D. Tóth Kriszta műsorának, az Elviszlek magammal című websorozatnak egy epizódja volt. Ebben Kulka többek között ezt mondt az MTVA-ról a Bors cikke szerint:

"Olyan rondán lett vége. Nagyon sokat gondolkoztam Jakupcsek Gabin és a csoportos leépítésnek nevezett agybajon. Hát körülbelül a Szomszédoknak is így lett vége. Csodálatos látni, hogy a Magyar Televízió, most MTVA egyáltalán nem változik. Ugyanaz a csökött, kommunista, szívtelen, ostoba, a lojalitást minden módon felülíró, nem nyitott, nem ambiciózus. Borzasztó."

Itt megtekinthető a teljes beszélgetés:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.